Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2021-02-25
  • produktnyhet

Det har aldrig varit enklare att dela innehåll från en whiteboard till dina videomöten

Huddly Canvas är världens första och enda AI-drivna whiteboardkamera som gör det enkelt att använda whiteboarden i dina digitala möten. Huddly Canvas är perfekt för arbetsgrupper som är arbetar på olika håll, här kan ni spåna idéer och dela kunskap tillsammans, som om ni vore i samma rum.

Huddlys AI-teknik på kameran gör att Canvas förbättrar bilden på whiteboarden i realtid och tar bort både glans och skuggor från bilden samt förstärker markörens färger. Canvas är certifierad som en Microsoft Teams innehållskamera och ansluts när du använder ”dela”-funktionen i ett Teams- eller Zoomrum. I paketet ingår kamera, stativ sändare, mottagarbox och usb.