Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2022-07-19
  • produktnyhet

En PTZ-kamera för varje tillfälle

När du ska köpa en PTZ-kamera (Pan/Tilt/Zoom) är det viktigt att du väljer en kamera som passar för just dina behov. PTZ-kameror kan användas i många olika produktioner och i den här videon visar vi och jämför två högkvalitativa PTZ-kameror för inomhusmiljöer från Panasonic:

AW-UE4 - Har en upplösning på 4K/30p och ett vidvinkligt objektiv på hela 111 grader som gör att kameran passar i de flesta situationer. Använd den till livestreaming, föreläsningar, övervakningskamera eller som en webcam.

AW-UE100 - Har en högre upplösning på 4K/60 fps, 24x optisk zoom och en mjuk och smidig panorering/tiltning. Utrustad med HDMI-, 3G-SDI- och 12G-SDI utgångar gör den perfekt lämpad för användning i olika situationer så som liveinspelningar, studioproduktion och streaming.

Har du några frågor på våra kameror är du alltid välkommen att kontakta någon av våra säljare på tel: 054-444 2030 eller order@specialelektronik.se.