Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2021-04-26
  • produktnyhet

Enkel anslutning till ett Dante-nätverk med AVIO-adaptrar

Audinate är företaget bakom Dante och deras prisvärda AVIO-adaptrar förenklar i många situationer som t.ex. när man behöver ansluta sin dator med USB till kundens utrustning eller bara behöver få in några ljudkanaler från mixerbordet till Dante-utrustningen. Nu finns det två nya modeller av Audinates populära adaptrar!

Sedan en tid tillbaka är vi svensk distributör av Audinates AVIO-adaptrar. Audinate är företaget bakom Dante och deras prisvärda adaptrar möjliggör anslutning från mobila enheter till ett Dante-nätverk, t.ex. för att ansluta nätverkshögtalare och mikrofoner i ett konferensrum. Nu finns det två nya modeller av Audinates populära adaptrar:

- AUD-ADP-USBC-AU-2X2 har en USB-C-anslutning som ger två Dante-kanaler in och två Dante-kanaler ut

- AUD-ADP-BT-AU-2X1 är en blåtandsadapter för trådlös anslutning som ger två Dante-kanaler in och 1 Dante-kanal ut

Adaptrarna stödjer även Dante Domain Manager som utökar funktionaliteten och flexibiliteten i Dante-nätverket och lägger till funktioner som säkerhet, övervakning och behörighetsstyrning bland sina Dante-enheter.