Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2024-03-26
  • produktnyhet

Kreativ undervisning både i klassrummet och på distans!

Solution Cam utgår och ersätts av WolfVisions nya visualizer VZ-2 som blir ett rejält lyft uppåt både vad gäller kvalitet och funktion! Visualizern har 4K upplösning, 12x optisk zoom + 2x digital zoom och en kamera som kan roteras 192o för att fånga upp bilder från olika riktningar. VZ-2 har en integrerad LED-belysning och kontinuerligt autofokus för optimerad bildkvalitet. Med USB-anslutningen kan du ansluta en dator för att integrera visualizern i dina videomöten. Dessutom är VZ-2 ett fantastiskt verktyg för att inspirera till en kreativ undervisning och lärande, både i klassrummet och på distans.