Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2020-09-24
  • produktnyhet

Marknadens snyggaste kommunikationslösning för den moderna arbetsplatsen

Videomöten har blivit ett viktigt verktyg för många organisationer, stora som små. Nu kommer Crestron Flex UC-MM30, en nätt bordsenhet med stilren design. En perfekt lösning för videomöten där man behöver en enskärmslösning som t.ex. i små mötesrum eller hemmakontoret. Bordsenheten har en 7” touchskärm med inbyggda högtalare och 4 inbyggda mikrofoner för videomöten i Microsoft Teams Room (UC-MM30-T) eller Zoom Room (UC-MM30-Z). Den är enkel att använda och du ansluter till mötet med endast ett klick. Det går även att integrera UC-MM30 med ett Crestron kontrollsystem för att styra övrig teknik i rummet som t.ex. belysning, ventilation och mörkläggning.

I paketet ingår en bordsenhet + Huddly IQ Lite kamera med 150 graders vinkel för att säkerställa att alla deltagare i rummet syns för motpart. För mötesrum där man inte behöver video, men ändå vill kunna nyttja Microsoft Teams, så finns möjligheten tack vare UC-MM30-T-A som är en ljudklient för Microsoft Teams.

Nyfiken på Crestron Flex för större mötesrum, se vår korta produktfilm om UC-MX150.