Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2022-06-21
  • produktnyhet

Nya videoswitchar från Analog Way

Analog Way presenterar Alta 4K som är en ny serie av 4K60-videoswitchar som består av två produkter: Zenith 100 och Zenith 200. Switcharna är designade för medelstora till stora live-evenemang och permanenta installationer av videoväggar som kräver högsta tillförlitlighet och prestanda samt minimal fördröjning.

Alta 4K-switcharna har upp till sexton ingångar med mångsidig 4K-anslutning (HDMI 2.0, DP 1.2, 12G-SDI), upp till sex oberoende 4K60-utgångar och levereras som standard med en dedikerad Multiviewer-utgång för att enkelt styra alla anslutna källor. Enheterna kan även erbjuda RTMP-baserad livestreaming, vilket gör det möjligt att streama all in- eller utdata till en webbtjänst online eller skicka innehållet till en anpassad programvara för livestreaming. Alta 4K-serien kommer finnas tillgänglig i höst.