Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2020-01-03
  • produktnyhet

Promax monitoreringssystem med övervakning 24/7

Promax PROWATCH Neo 2 är ett monitoreringssystem konstruerat för att mäta radio-, TV- och satellitsändningar samt kabel-TV för frekvensband mellan 5-2500 MHz. Förutom att analysera TV-signaler erbjuder enheten även möjlighet att analysera transportströmmar.

PROWATCH Neo 2 är designad efter Promax professionella mätinstrument, exempelvis RANGER Neo, vilket innebär att det är ett av de bästa systemen för att analysera och logga RF-signaler. Enheten monteras i ett 19 tums rack, exempelvis vid en huvudcentral, och ger en pålitlig och automatiserad monitorering av signalkvalitet 24 timmar om dygnet.

PROWATCH Neo 2 levereras komplett med webb-interface som erbjuder full fjärrstyrning och kontroll av alla parametrar på platsen för att garantera kvaliteten i hela nätverket.

I vår webbshop hittar ni PROWATCH Neo 2.