Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2021-04-26
  • produktnyhet

DM Lite-serien utökas med nya produkter

HD-MD402 och HD-MD421 är två nya professionella 4K60 4:2:0 AV-switchar i Crestron DM Lite-serie. HD-MD402 har fyra HDMI-ingångar, en speglad HDMI- och DM Lite-utgång samt en oberoende DM Lite-utgång. Ljudet kan du välja om det ska skickas tillsammans med bild eller om den ska tas ut analogt via aux-utgången.

HD-MD421 har fyra HDMI-ingångar och två DM Lite-ingångar och en speglad HDMI- och DM Lite-utgång. DM Lite-utgångarna förlänger HDMI-signaler via en CAT-kabel upp till 70m. Kan kombineras mot valfri DM lite-mottagare*. Utöver bild hanterar enheten också ljud i form av tre lågnivå in och en mikrofon-ingång. Båda enheterna har ett inbyggt webinterface för enkel konfiguration och monitorering samt kan styras med ett Crestron kontrollsystem.

* Ej HD-RX-201/HD-RX-4K-210