Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Begränsad bemanning 13-15 maj

Från måndag kl. 12.00 till onsdag kl. 17.00 har vi begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post då vi håller i vårt Teknikevent. Vi ber om överseende med att vi inte är anträffbara under eventet och återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem. Har du några frågor är du varmt välkommen att maila oss via order@specialelektronik.se eller support@specialelektronik så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

  • 2020-12-17
  • produktnyhet

Konfigurera och hantera dina Crestronenheter med XiO Cloud

Idag hanterar vi mer teknik än någonsin tidigare, vilket ställer högre krav på våra verksamheter och IT-tekniker. Med Crestron XiO Cloud kan de på ett enkelt sätt monitorera, hantera och konfigurera olika Crestronenheter från en säker plats i molnet. Det går även bra att konfigurera enheterna i förväg* så är de redo att användas direkt vid installation.

XiO Cloud säkerställer att ni ska kunna leverera bästa möjliga upplevelse och support oavsett om det är tekniska enheter i en fast installation eller hemmakontoret. Genom att addera tjänsten XiO Cloud med rum där Crestron Flex** finns installerat kan slutkunden få värdefull statistik på hur många som använder rummen. Det går då även att sätta en maxgräns på hur många som får vara i rummet och om denna gräns överskrids kan ansvarig för mötesrummen få en notis i form av e-post eller SMS.

*Enheterna har olika nivåer av integration mot XiO Cloud baserat på enhetens funktioner och integrationsmöjlighet.
** Fungerar i dagsläget med Huddly IQ